Adatvédelmi nyilatkozat

OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt.

WEBOLDAL ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 1. Célok

A weboldal adatbiztonsági nyilatkozat célja. hogy a nyilvános weboldalaink (www.oktataskutato.hu és www.otftrening.hu ) látogatóit tájékoztassuk arról. milyen eljárásokat és technológiát alkalmazunk hogy megvédjük az Ön személyes információit illetéktelen hozzáféréstől, közzétételtől vagy kiadástól. A Jelen Weboldalak Adatvédelmi Nyilatkozatának szóhasználatában a „személyes információ” olyan Információt jelent. amely alkalmas arra. hogy az egyént azonosítsa, vagy felhasználható az azonosítására. Ez a Weboldal Nyilatkozat kizárólag a nyilvános weboldalaink által gyűjtött Információkra vonatkozik.

 1. Információk gyűjtése

Weboldalunk látogatói eldönthetik:

 • hogy kitöltenek egy tesztet (F-R teszt)
 • Jelentkeznek képzéseinkre és workshopjainkra
 • feliratkoznak az elektronikus hírlevelünkre.
 • felvilágosítást kérnek tőlünk vagy más okból -személyes azonosításra alkalmas Információt- adnak meg önként.

Weboldalunkon az alábbi adatok megadására van lehetőség:

 • Az egyén vezetékneve
 • Keresztneve
 • e-mail címe
 • egyéb információk, amit a látogató szeretne megosztani velünk

Az általunk összegyűjtött információt arra használjuk fel. hogy az Ön által igényelt szolgáltatásokat nyújtsuk és javítsuk a felhasználói élményt.

 

 1. Az információk felhasználása és közzététele

Azért kérjük a fenti Információkat, hogy pontosan megértsük az Ön igényeit és színvonalas szolgáltatást nyújtsunk az alábbi célokkal:

 • ügyfelek, potenciális ügyfelek kezelése
 • Jelentkezők regisztrálása képzéseinkre, workshopjainkra
 • F-R teszt kitöltésére
 • felnőttképzési törvény által előír adatokat tartalmazó és a törvény által előírt tartalmú szerződéseket
 • tanúsítványokat készítsünk hallgatóink részére
 • számla küldése
 • felnőttképzési törvény által előírt bejelentési kötelezettségeinknek eleget tegyünk
 • elektronikus levelek küldése az új termékekről, lehetőségekről
 • speciális ajánlatokról illetve tudásátadás, ismeretbővítés céljából amennyiben Ön ebbe beleegyezik
 • szolgáltatásunk színvonalának javítása érdekében

Az ön által megadott Információkat megoszthatjuk az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. alkalmazottjaival, stratégiai partnereivel. együttműködő partnereivel. alvállalkozóival: trénerekkel. coachokkal. akik azért dolgoznak hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek (A partnerek listáját itt tekintheti meg.) Az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. elvárása. hogy alkalmazottal és szerződéses partnerei mind a hatályos adatvédelmi irányelvekben foglaltaknak Harmadik félként legalább ugyanolyan szintű adatvédelmet kell nyújtaniuk ami a vonatkozó Jogszabályokban előír.

 

Engedéllyel rendelkező képzéseink bejelentési kötelezettséggel járnak az engedélyt kiadó szervek felé. A képzéseken résztvevőkről és a végzettekről képzettségük regisztrálása érdekében az alábbi szervezeteknek információbetekintési kötelezettséggel tartozunk:

 • Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal

 

Az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. magának a Jogot hogy a bűnüldöző hatóságok kérésére személyes adatokat bocsásson rendelkezésre (az alkalmazandó jog által megengedett mértékben) és a jogai védelméhez szükséges mértékben.

 

 1. Rendelkezés személyes információ felhasználásáról

A személyes adatok gyűjtését vagy felhasználását a következő módon korlátozhatja.

 • Valahányszor egy űrlap kitöltésére kérjük, keresse meg azt a rubrikát amelyet üresen hagyva azt jelzi hogy nem kívánja. hogy az adatait tájékoztató levelek küldésére. Ezekben olyan ajánlatokról/ismeretekről/bevált gyakorlatokról írunk amelyek szerintünk az érdeklődésére tarthatnak számot Ilyenkor azt az email címet használjuk amelyet Ön megadott nekünk és jóváhagyta. hogy adatait erre a célra használjuk
 • Amennyiben korábban már beleegyezett, hogy hírlevelek küldésére bármikor meggondolhatja magát és szándékát a következő címre írva jelezheti levélben: 9029 Győr, Csipkerózsa u. 10 vagy tájékoztató leveleink alján a leiratkozó linket követve.

 

 1. Az információ biztonsága és védelme.

Üzleti szempontból ésszerű és általánosan elfogadott óvintézkedéseket teszünk hogy megvédjük a személyazonosításra alkalmas információkat online és offline egyaránt Az igényelt online Információkat a tárolásuk során a hasonló kereskedelmi szektorban jellemzően alkalmazott Ipari szabványokkal és ésszerű üzleti intézkedésekkel védjük.

Általánosan elfogadott és kereskedelmileg ésszerű eljárásokat és irányelveket követve védelmezzük az offline Információkat is. A személyes Információkhoz Irodáinkban kizárólag azok a munkatársak és azok az alvállalkozók férhetnek hozzá. akiknek a munkavégzéséhez ‘megbízásához ezekre az információkra szükségük van. Az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. másoknak nem ad el, nem oszt meg és nem ad bérbe az összegyűjtött Információból a jelen nyilatkozatban közöltektől eltérő módon.

 

 1. Harmadik fél weboldalai

Kérjük. vegye figyelembe. hogy a nyilvános weboldalunk olyan linkeket tartalmaz más webhelyekhez amely nem tartozik az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. -hez és nem az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. működteti: ezért előfordulhat. hogy ezek az oldalak olyan adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek, amelyek a mi weboldalunkétól eltérőek lehetnek.

 

 1. Általános rendelkezés

Ez a nyilatkozat publikus. Az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. weboldalain érhető el. A nyilatkozat esetleges változtatásait szintén ezen az oldalon tesszük közzé.

 

Győr, 2018. május 25.

 

Amennyiben az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. weboldalai adatvédelmi nyilatkozatával vagy azok végrehajtásával kapcsolatos kérdése. észrevétele vagy panasza van. vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

 

Az adatvédelmi felelős törvény által előír adatai:

A felelős intézmény neve:

OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt.

 

Ügyvezető:

Szalóki Angéla

 

Az OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt. adatvédelemmel megbízott munkatársa:

Dr. Baróti Enikő

 

A felelős intézmény címe:

OTF Oktatáskutató, Fejlesztő és Tanácsadó Bt.

9029 Győr, Csipkerózsa u. 10.